Skip to content

Localització

ACCESSOS I COMUNICACIONS

Localització del polígon

Quan parlem de la zona industrial de Picassent, en realitat ho fem de diverses àrees industrials que es distribueixen als voltants del municipi:

  • Polígon Industrial de Picassent
  • Zona Industrial de l’Omet
  • Polígon Industrial de *Codonyers
  • Polígon Industrial La
  • Coma Polígon Joan Carles I

La superfície total industrial ascendeix a quasi 2 Km², dels quals hi ha ocupats aproximadament un 45%. Actualment és una zona en expansió, amb clara influència de la factoria Ford d’Almussafes.

El polígon Canyada de Codonyers, malgrat que la seua superfície és menor a la de la resta, està situat al sud-est de la població en un enclavament estratègic ja que pot accedir-se al mateix des de la V-31 com des de la A-7.

La zona industrial de la carretera de l´Omet es troba pròxima al nucli urbà i ocupa una extensió total de 0,55 hectàrees amb un grau de consolidació del 50%. El planejament reserva la seua qualificació com a sòl industrial compatible amb residencial. Per part seua, el Polígon Joan Carles I és el més recent, es troba al costat de la N-340, al costat del terme municipal d’Almussafes.

El grau d’urbanització del sòl industrial contempla els següents serveis: clavegueram, subministrament elèctric, voreres, xarxa d’aigua potable, telèfon, il·luminació, parcialment pavimentat i RDSI.

La zona industrial de Picassent es troba a 15 km de la ciutat de València, a 29 km de l’aeroport i a 21,6 km del port marítim. Els enllaços per carretera més pròxims són: la V-31 (enllaç a 3 km), l’A-7 E-15 (enllaç a 0,5 km), la N-340 (enllaç a 3 km) i l’A-3 (enllaç a 16,5 km per la A-7).